Je Afrika dežela, ki jo hočete obiskati?

Radi potujete? Bi radi obiskali safari, spoznali nove kulture. Potem je prava destinacija Afrika. Afrika je namreč dežela, ki je ne pesti samo lakota, pomanjkanje in bolezni. Je tudi prečudovita dežela, ki vam ponuja neverjetno naravo. Vse to lahko vidite s podjetjem Lyberty Slovenija, ki ima izkušnje na tem področju že m,nogo let. Njihovo spletno stran lahko obiščete na tem naslovu www.afrika.si.

Afrika

Podjetje Lyberi ima iskušn je s potovanjem katera destinacija je Afrika  že mnogo let. Zato naj vas ne skrbi terorizem in podobno. Afrika je prečudovita dežela. Podjetje ima V Afriki tudi svoje poslovalnice, kar še bolj zveča zaupanje. Podjetje z dolgoletnimi izkušnjami zagotavlja, da vam bo Afrika zagotovo všeč, saj se gostje, katerih destinacija je bila Afrika znova in znova vračajo, ker jim je bilo zadnje potovanje tako všeč in bi radi raziskovali še. Pogoj da vas Afrika sprejme je samo, da ste zdravi, da imate urejene dokumente in da radi raziskujete. Namreč podjetje vas bo popeljalo na prelep afriški safari kjer boste na lastne oči videli neverjetne živali, ki jih niste videli nikoli prej. Cene popotovanj so podobne ostalim, se pa razlikujejo po tem kaj hočete obiskati in koliko časa naprej se odločite da bo vaša destinacija Afrika.

Če je Afrika vaša strast, kot pravijo pri Lyberti Slovenija, potem jih pokličite na eno izmed telefonskih številk 01 620 25 61; 01 232 11 71; 01 620 25 60 ali 01 620 25 62. Lahko pa jih pokličete tudi na brezplačno številko 080 11 71, ali pa jim pišete po elektronski pošti na naslov rezervacije@liberty-int.com. Podjetje Lyberti Slovenija lahko obiščete tudi osebno na naslovu Dunajska 109, 1000 Ljubljana, kjer vam bodo svetovali, kateri kraj je za vas in ali vam sploh odgovarja. Veselijo se vašega obiska, prepričani pa so tudi, da vam bo potovanje preprosto všeč, ker bo preprosto in zanimivo.