Avto tepihi so osnovni del vašega vozila

Avto tepihi podjetja Gledring so 100 % slovenski izdelek. Avtotepihi so narejeni po natančnih merah avtomobilov. Tepihi imajo visok rob in zaradi tega nudijo odlično zaščito avtomobilskih tal. Tepihi imajo v sebi vgrajene originalne čepe za pritrditev, ki poskrbijo, da se preproge v avtu ne bodo prosto premikale ali pa, da se tepihi ne bodo premaknili pod stopala avtomobila, kar lahko povzroči nesrečo.

Avto tepihi

Pri proizvodnji uporabljajo človeku prijazne materiale. Preproge so zato prijetnega vonja in ne vsebujejo nikakršnih koli strupenih snovi. Preproge so narejene v skladu z vsemi evropskimi in ekološkimi standardi in predpisi, ki veljajo v avtomobilski industriji. Tepihi imajo izpolnjene vse potrebne certifikate vključeno s EKO certifikatom. Avto tepihi od podjetja Gledring so narejeni iz naravne gume.

Tepihi imajo edinstveni dizajn. Zaradi tega so zelo prepoznavni. Na izbočenih linijah njihovih preprog se umazanija ne nabira in ne zastaja. Vzdrževanje gumijastih tepihov je zelo enostavno, saj so linije oblikovane tako, da se tepihi enostavno počistijo. Za suho pranje preprog je podjetje razvilo posebno čistilo. Avto tepihi bodo zelo hitro čisti. Pri pranju pa ne potrebujete vode ali pa visokotlačnega čistilca. Tepihe lahko uporabljamo čez celotno leto, saj so gume primerne za  zaščitijo v vseh letnih časih.

Gumijasti tepihi so zelo učinkovit način zaščite notranjosti vozila. Blato, umazanija in vlaga se lahko zlahka zažre v avtomobilska tla. Tepihe pa lahko enostavno odstranite in očistite. Ker so avto tepihi tipski izdelki so namenjeni vsakemu modelom vozila posebej. Tako se zlahka prilagodijo obliki notranjosti vozila in ga zelo učinkovito zaščitijo bred blatom, umazanijo in vlago.

Preproge imajo na sebi izdelan poseben rob, ki preprečuje razlivanje vode. Kreativna in inovativna oblika preproge je izdelana v stilu profila pnevmatike, ki je zelo privlačna in se lahko z lahkoto počisti v primeru umazanije. Avto tepihi so izdelani iz zelo kakovostne gume in so zato brez neprijetnega vonja. Posebni čepki tepih zelo tesno pritrdijo na tla vozila in s tem preprečijo neprijetne dogodke.