Berete Na dlani?

Novice so tiste, ki ljudem vlivajo veliko emocij. Ali so pozitivne ali negativne pa je predvsem odvisno od tega ali imajo novinarji na voljo za pisati o stvareh, ki so prinesle našemu svetu nekaj dobrega ali slabega. No, vsekakor imajo novinarji izredno veliko moč, kajti kar napišejo običajno obvelja in to je nekaj, kar je seveda narobe, kajti to priča o tem, da so ljudje precej naivni in da sledijo medijem kot ovce.

na dlani

Vsekakor je dobro, da izberete nek častnik, kot je na primer na dlani, kajti tam je precej manj vsebin, ki jim ne bi šlo verjeti. Ljudje so zmedeni. Kako neki ne bi bilo. Čedalje bolj pogosto se odločajo zato, da bodo medije kar izklopili, saj jih polnijo samo z negativnimi stvarmi in tako je morda tudi prav, če niso sposobni filtrirati tega, kar je dobro in kaj ne. Na dlani je časnik, ki vam bo lahko podal kar precej informacij vsak dan, je pa vsekakor precej odvisno od vas, kakšne novice radi berete. Če imate radi novice, ki vam bodo omogočile, da boste bolj veseli, potem verjamemo, da bo na dlani dobra izbira za vas, saj oni pogosto objavljajo stvari, ki vam lahko pomagajo, da boste boljše volje.

Je pa na dlani spletni častnik, ki ima tudi vsebine, ki so narejene tako, da človeka lahko spravijo v slabo voljo, toda to so pač novice, v takšnem svetu živimo in glede tega kaj dosti ne moremo narediti. Dobro je, da se tega zavedate in da veste, da je na dlani častnik, ki vam lahko ponudi vse. To je dobro, če se vpraša nas, saj to pomeni, da pokrivajo precejšen medijski prostor v Sloveniji, kar lahko pomaga pri tem, da smo ljudje bolj informirani glede vsega, kar nas pač zanima in menimo, da na dlani zelo dobro opravlja svoje delo na tem področju.