100 % domači čebelji izdelki za medene navdušence

Medeni zaklad je raj za vse ljubitelje medenih izdelkov. Več so tem zakladu si lahko pogledate na spletni strani https://medenizaklad.si/. Čebelarstvo Kapun je družinsko čebelarstvo doma iz Krajinskega parka Goričko. Lahko se pohvalijo z dolgoletno tradicijo, saj prvi začetki segajo že v leto 1978. Zgodba Medenega Zaklada pa se je začela nekoliko kasneje. Podjetje Medeni zaklad in spletna trgovinica ponujajo odlične izdelke domače pridelave.

čebelji izdelki
V spletni trgovini najdete seveda med in druge čebelje izdelke kot je recimo satje v medu, čebelji vosek, cvetni prah in propolis. Na voljo vam je tudi med različnih vrst. Cvetlični med, kostanjev med, akacijev med pa tudi ajdov med. Najdete pa tudi med, ki je primeren za darila za različne priložnosti. To je posebno priljubljeno pri porokah ali podobnih slavjih, kjer se lahko z neko manjšo pozornostjo zahvalimo gostom za udeležbo. Med je lahko zelo lepo darilce. Pri podjetju Medeni zakladi pa izdelujejo tudi naravne sveče iz 100% čebeljega voska.
Čebelji vosek je najdražji in najbolj cenjen ter kakovosten naravni vosek na svetu, zato so te sveče še bolj dragocene. Dragocenost pa sestoji predvsem iz naslednjih lastnosti. Svečke vsebujejo tudi propolis zato med izgorevanjem tudi čistijo zrak. So 100% ročno izdelane iz čebeljega voska, ki je varen za ljudi in živali ter naravo. Z izgorevanjem v zrak spuščajo negativne ione, ioni pa se lahko vežejo s toksini in na takšen način odstranijo toksine iz zraka kar je še ena pozitivna lastnost.
Svečke so brez dodatkov parafina, nafte, petroleja in ne vsebujejo zdravju nobenih škodljivih dodatkov. Njihov stenj je iz bombaža in ne vsebuje svinca. Svečke pri gorenju oddajajo zelo prijeten vonj, ki spominja na med in propolis. Vsi ti izdelki so lahko zelo lepo darilo za vaše najbližje, lahko pa si jih privoščite tudi zase. Oglejte si spletno ponudbo in zagotovo boste našli kaj mikavnega.