Delovni čevlji

Zaščitna delovna oprema je zelo pomemben element, ko govorimo o varnosti samih delavcev in jim omogočimo varno ter kvalitetno delo. Potrebujete nove delovne čevlje:https://www.pentiv.si/c/delovni-cevlji/? Vsak delavec potrebuje za kakovostno in varno delo tudi kvalitetne delovne čevlje. Sploh tisti, kateri preživite veliko časa na nogah.

Zakaj pa izbrati ravno te delovne čevlje? Prvi razlog je, da so visoko kvalitetni. Poleg tega pa imajo tudi lep dizajn. Vsi delovni čevlji so znamke Helly Hansen, kateri so sploh znani po visoki kvaliteti in lepem dizajnu. Izbirate lahko med nizkimi ali pa visokimi čevlji, oboji pa nudijo visoko zaščito. Vsi čevlji imajo protizdrsen podplat, kateri je še posebno nujno potreben, za varno delo. Predstavljajte si, da delate na strehi ali pa nekje na visokem, kjer je možnost hudega padca. Zato pa potrebujemo protizdrsen podplat, kateri bo preprečil nepredvidljive padce. Vsi čevlji pa imajo tudi zaščitno kapico, katera bo preprečila poškodbo vaših prstov v primeru, da bi kaj težkega padlo na vas ali pa bi vas kdo povozil z viličarjem. Seveda pa so vsi delovni čevlji oblikovani tako, da neboste imeli bolečin, tudi v primerih ko delate cel dan in ste ves čas na nogah.

 

Ste šef podjetja in imate zaposlenih veliko delavcev? Poskrbite za svoje delavce in jim priskrbite ustrezne delovne čevlje. Delavci bodo z kvalitetnimi delovnimi čevlji tudi delali bolj z veseljem in boljše. Tudi prepričani bojo v to, da ste skrbno podjetje, katero poskrbi za udboje in kvalitetno ter varno delo svojih delavcev. Konec koncev pa tudi če pride inšpekcija in pregleda varnostno opremo vaših delavcev. Delavci morajo imeti kakovostno opremo, katera jim bo omogočila 100% varno delo.

Trgovina Pentiv se nahaja v Slovenj Gradcu, lahko pa si delovne čevlje tudi preko njihove spletne trgovine. Oglejte si njihovo ponudbo na njihovi spletni strani. Ne čakajte, obiščite trgovino Pentiv še danes in si priskrbite kvalitetne delovne čevlje.