Domize

Domize – pester izbor vrhunskega pohištva

Vstopite v svet sodobnega in funkcionalnega pohištva, ki ga nudi podjetje Domize. Njihova ponudba temelji na certificiranih izdelkih priznanih domačih in tujih proizvajalcev združuje sodoben dizajn in funkcionalnost. Njihova konkurenčna prednost omogoča strankam dostop do cenovno ugodnih, a kakovostnih izdelkov. Odkrijte sedežne garniture, vzmetnice, ležišča, postelje in še več. Če opremljate pisarno, preverite tudi ponudbo pisarniških stolov. Za nasvet in informacije jih pokličite ali jim pišite, zaposleni pa vam bodo z veseljem pomagali.

Domize

Nazoren vpogled v vaš novi prostor

Bi radi jasno predstavo o izgledu vašega novega stanovanja ali notranjosti objekta? Omogočajo kakovostne 3D-računalniške izrise, ki vam bodo pomagali vizualizirati vaše ideje o razporeditvi prostora. Predogled projekta vam bo omogočil natančen pregled in občutek o vašem bodočem prostoru, še preden se lotite opremljanja. Ekipa strokovnjakov za urejanje prostorov je tu za vse, ki si želite udobnega in estetsko dovršenega okolja. Verjamejo, da boste skupaj našli najprimernejšo rešitev, ki bo združila vaše želje z estetiko in praktičnostjo. Njihove dolgoletne izkušnje in zadovoljne stranke so dokaz, da jim lahko zaupate.

Unikatno pohištvo po vaših željah

Če ne najdete izdelka po svojih željah, vam ponujajo možnost izdelave po meri. Njihoi vrhunski mizarji s strokovnimi arhitekti ustvarijo pohištvo, ki popolnoma ustreza vašim specifičnim zahtevam. Raznolika izbira materialov in oblikovanja omogoča, da svoji domišljiji pustite prosto pot in ustvarite prostor, kjer se boste resnično dobro počutili. Domize sodeluje s svetovno priznanimi italijanskimi proizvajalci, kot so Domitalia, Pedrali, Midj, Veneta sedie, Cizeta, La sedia, Zg group, Doimo Salotti, Ditre Italia, Dormiflex, Olivo & Groppo, Connubia, Ethimo, Ferroluce, Lam luce in drugi. Njihov pester izbor miz in stolov zadovolji še najzahtevnejše kupce, ne glede na to, ali opremljate dom ali gostinski lokal.

Certificirano prestižno pohištvo

Vsak izdelek v njihovi ponudbi je potrjen z visoko kakovostnim certifikatom ISO 9001. Poleg tega pa se ponašajo s privlačnim dizajnom in eleganco, kar jih uvršča med prestižno pohištvo. Pri Domize d.o.o. združujejo vrhunsko kakovost z estetsko dovršenostjo, kar omogoča strankam, da izberejo pohištvo, ki izpolnjuje najvišje standarde.

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh