Eft

Dan danes nas že marsikaj spravi v stres in nam to tudi povzroča duševno stisko. Več o tem pa si lahko preberete na: https://eft.si/. V duševno stisko nas spravlja šola, služba ali pa težave doma. Ampak za to bostaja rešitev in to je eft. S to metodo boste si pomagali pri stresu in tudi pomaga pri olajšanju. 

eft

Eft tehnika res pomaga pri stresu, prav tako pa pozitivno pomaga pri zmanjšanju kakšnega straha, ki ga mogoče imate ter tudi pomaga, ko ste zaskrbljeni. Metoda je tudi po raziskavah najbolj unčinkovita pri teh težavah, ki sem jih naštela in zato jo izvajajo vedno pogosteje. Prav tako se za eft odloči že veliko ljudi, ker na primer že stresa je veliko v današnjem življenju.  Stres pride zaradi marsičesa, mogoče je to služba in težave tam. Potem tudi stres v šoli, ker se moraš veliko učiti in ti preprosto ne gre. V bistvu pa vam s to metodo naredijo nazaj nekakšno ravnovesje v telesu.

Eft tehnika pa ni nekaka nova tehnika, ampak so jo ljudje uporabljali že 5000 let pred našim štetjem. Torej je ta tehnika zelo stara, ker so jo uporabljala ljudstva veliko časa pred nami. Spet pa izhaja ta tehnika iz Kitajske medicine, saj v večini veliko medicin izhaja od tam, tako da to ni nekaj novega.

Eft tehnika je zelo uporabljena. Največkrat se je ljudje udeležujejo zaradi stresa, ki ga povročajo dejanja v vsak dnevnem življenju posameznika. Metoda je zelo učinkovita in bo pomagala pri težavi. Pomaga še pri marsikateri težavi, ki jo lahko imamo ljudje. Ker pa ta tehnika vzpostavlja neko ravnovesje v telesu, bodo se vse težave rešile, oziroma ne boste več v stresu ali pa na primer ne boste več žalostni. Tehnika pomaga res pri marsičem in vam res priporočam da jo sprobate in vidite tudi sami.