fakulteta za podjetništvo

Fakulteta za podjetništvo  – za podjetniške zmagovalce

Živimo v družbi, kjer podjetništvo igra ključno vlogo pri oblikovanju svetovnega gospodarstva. Podjetniki so gonilna sila inovacij, ustvarjalnosti ter ekonomske rasti. Podjetništvo ni le način za ustvarjanje dobička, ampak tudi pot za reševanje družbenih, okolijskih in tehnoloških izzivov. Fakulteta za podjetništvo lahko odpre vrata številnim priložnostim v poslovnem svetu, ter omogoča razvoj ključnih kompetenc za uspešno podjetniško pot. Preden se odločite, pa je vedno dobro preučiti različne programe in ugotoviti, katera fakulteta najbolj ustreza vašim ciljem in interesom. Več o študiju podjetništva si lahko preberete na www.katoliski-institut.si/vsebina/fakulteta-za-podjetnistvo

Na Fakulteti za podjetništvo in ekonomijo, katere ustnaovitelj je Katoliški institut, se odločno zavzemajo za zagotavljanje vrhunskega izobraževanja in izjemne usposobljenosti študentov. Njihova filozofija izobraževanja se naslanja na ugledne mednarodne ustanove, kot so UIC Barcelona, Boston College, MIT, Harvard University in Sacro Cuore Milano, kar nam omogoča, da oblikujejo predmetnik, ki je v skladu z najnovejšimi svetovnimi trendi.

Poglejmo si ključne prednosti, ki jih ponuja Katoliški institut s svojimi študijskimi programi.

– Usposobljenost diplomantov. Fakulteta za podjetništvo prinaša raznolike kompetence s področij prava, ekonomije, trženja, vodenja in etike. Poleg tega imajo študentje priložnost sodelovati pri izvedbi konferenc in strokovnih posvetov, kar krepi njihove praktične izkušnje.

– Etično delovanje. Fakulteta za podjetništvo je zavezana najvišjim etičnim načelom in to vrednoto izpostavljajo pri delu s študenti. Spodbujajo razumevanje in spoštovanje etičnosti v poslovanju.

– Zaposljivost diplomantov. Fakulteta za podjetništvo svojim diplomantom omogoča uspešno svojem karierno pot in razvoj. Nekateri med njimi so našli zaposlitev v največjih svetovnih multinacionalkah, drugi pa so se odločili postati samostojni podjetniki.

– Mednarodno sodelovanje. Sodelujejo z različnimi mednarodnimi šolami preko programa mednarodne izmenjave Erasmus. Katoliški institut tako študentom ponuja dostop do najuglednejših katoliških univerz po svetu.

– Povezovanje s podjetji in ustanovami. Fakulteta za podjetništvo študentom omogoča obisk državnih institucij, podjetij in finančnih institucij, kar krepi njihovo razumevanje prakse, ter odpira vrata za povezovanje v poslovnem svetu.

– Karierni razvoj študentov. Redno spremljanje kariernega razvoja študentov in nudenje podpore pri njihovem napredovanju.

– Oseben pristop. Pedagoška dejavnost poteka v majhnih skupinah, kar pomeni, da se lahko študenti tesno povežejo z učitelji. Na Katoliškem institutu spoštujejo osebni pristop in se prilagajajo njihovim potrebam.

– Ugledni učitelji. Fakulteta za podjetništvo ima v svojem naboru učitelje, ki so aktivni udeleženci na mednarodnih konferencah in objavljajo v uglednih mednarodnih publikacijah. Prav tako so aktivni v javnih razpravah o gospodarsko-političnih vprašanjih.

– Vrhunski raziskovalni program. Fakulteta za podjetništvo omogoča sodelovanje pri različnih strokovnih, aplikativnih in znanstvenih projektih z domačimi in tujimi partnerji.

– Prilagodljivost programov. Redno spremljajo in merijo zadovoljstvo študentov s študijskimi programi ter jih sproti prilagajajo.

– Sodobno opremljeni prostori. Katoliški institut – fakulteta za podjetništvo deluje v sodobno opremljenih prostorih v centru Ljubljane, kjer je študentom in sodelavcem na voljo vsa infrastruktura za vrhunsko pedagoško in znanstveno raziskovalno delo.

Fakulteta za podjetništvo se trudi ustvariti spodbudno in bogato okolje za študente, kjer lahko razvijajo svoje potenciale ter postanejo pripravljeni za izzive sodobnega poslovnega sveta.

Program podjetništva je za vas …

– Če ste ambiciozni in polni idej ter si želite ustvariti svojo edinstveno zgodbo o uspehu, bodisi z ustanovitvijo lastnega podjetja ali celo več podjetij.
– Če se pripravljate na izziv prevzema družinskega podjetja, s ciljem zagotoviti njegovo uspešno rast za naslednjo generacijo ali razširiti njegovo prisotnost na mednarodni ravni.
– Če vas mika notranje podjetništvo, kjer si želite prevzeti vodenje oddelka ali projekta v okviru večjega sistema, da bi prispevali k inovacijam in razvoju organizacije.
– Če hrepenite po vodilnih vlogah v velikih podjetjih, državni upravi ali diplomaciji, kjer bi vaše sposobnosti in vizija oblikovale pot prihodnosti.

Zaključek

V zaključku lahko rečemo, da je fakulteta za podjetništvo na Katoliškem institutu odlična izbira za tiste, ki si želijo postati uspešni podjetniki in voditelji, ki spoštujejo etične vrednote. Program ponuja celovito izobraževanje, poudarja osebno rast in omogoča številne priložnosti za pridobivanje praktičnih izkušenj v poslovnem svetu. Ne glede na vaše cilje in ambicije, je ključno, da sledite svojim strastem in se pripravite na navdihujočo pot, ki vas bo popeljala do vrha v poslovnem svetu ali javnem sektorju.
 

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh