Industrijska garažna vrata

Industrijska garažna vrata za učinkovitejše poslovanje

Zgodba podjetja Vrata Zorman o prodaji, vgradnji in servisiranju garažnih in industrijskih vrat se je začela leta 2007. Sprva so vgrajevali le industrijska garažna vrata švedskega proizvajalca, ki so bila znana po svoji kakovosti in funkcionalnosti. Vendar so sčasoma želeli strankam ponuditi tudi visoko kakovostna in cenovno dostopna industrijska garažna vrata drugih proizvajalcev.

V njihovi ponudbi izstopa industrijski program, ki vključuje različne vrste industrijskih vrat, ki zadovoljujejo različne potrebe in zahteve strank. Poleg tega ponujajo tudi garažni program, ki obsega kakovostna in zanesljiva garažna vrata za domačo uporabo.

Industrijska garažna vrata

Servis in vzdrževanje za vašo brezskrbnost

Zavedajo se, da so redno vzdrževanje in servisiranje ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo vrat ter varnost in udobje uporabnikov. Zato ponujajo strokovne storitve vzdrževanja in servisiranja za industrijska garažna vrata, ki vam zagotavljajo brezskrbno uporabo.

Inovativna industrijska vrata Compact

Njihova odličnost izhaja tudi iz prinašanja inovativnih rešitev na trg. V ta namen so v Slovenijo pripeljali vrhunska industrijska garažna vrata Compact iz Nizozemske. Ta industrijska garažna vrata združujejo prednosti različnih tipov dvižnih industrijskih vrat.

Industrijska garažna vrata Compact iz Nizozemske so znana po svojem unikatnem sistemu zgibnega odpiranja navzgor, kar prinaša številne prednosti industrijskim obratom. Uporabniki industrijskih obratov si želijo učinkovita in hitro odzivna industrijska garažna vrata, in ta vrata to zagotavljajo. Prav tako prinašajo prostorske rešitve tam, kjer ni dovolj prostora za zlaganje vrat pod stropom in kjer mora strop ostati neoviran za prehod ter za obstoječe inštalacije.

Inovativni sistem odpiranja

Industrijska vrata Compact iz Nizozemske predstavljajo vrhunsko inovacijo s svojim unikatnim sistemom zgibnega odpiranja, ki se odpira navzgor, kot sistem harmonike. Ta inovacija prinaša številne prednosti za industrijske obrate, saj zagotavlja učinkovitost in hitro odzivnost, kar je ključnega pomena za njihovo nemoteno delovanje.

Prihranek pri prostoru

Ena od glavnih prednosti teh vrat je njihova kompaktnost. Lamelne plošče se zgibno sklenejo nad vrati v majhno enoto, kar omogoča dodaten prostor. Ta dodatni prostor se lahko uporabi za različne namene, vključno s shranjevanjem opreme ali materialov. To je izjemno koristno, zlasti tam, kjer pod stropom ni dovolj prostora za tradicionalno odpiranje vrat.

Industrijska vrata Compact so tudi odlična izbira za tiste, ki potrebujejo dobro toplotno izolacijo. S 40 mm izolacije zagotavljajo ohranjanje temperature v prostoru, kar je pomembno za industrijske objekte, kjer je potrebno ohranjati določene pogoje.

Stabilnost in vzdržljivost

Zaradi stabilnih lamelnih plošč z vodili večjih dimenzij so ta vrata izjemno stabilna. To je še posebej pomembno v industrijskih okoljih, kjer so potrebna vrata, ki so trdna in zanesljiva. V primerjavi z ozkimi lamelicami pri rolo vratih, lamelne plošče Compact vrat zagotavljajo večjo stabilnost.

Dobro tesnenje je še ena od prednosti teh vrat. Zagotavljajo, da se notranji prostor zanesljivo zaščiti pred zunanjimi vplivi, kot so prah, vlaga in temperaturne spremembe. To je ključnega pomena za ohranjanje kakovosti in pogojev v notranjem prostoru industrijskega objekta.

Prostorska učinkovitost

Ključna prednost Compact vrat je, da ne zahtevajo torzijskih vzmeti in stropnih nosilcev. Pri odpiranju se paneli enostavno zložijo nad vrati v majhno enoto, kar zagotavlja prihranek dragocenega prostora. Compact vrata so znana po svoji enostavni uporabi in nizki potrebi po vzdrževanju. Ker ne uporabljajo torzijskih vzmeti, so manj občutljiva na obrabo in poškodbe.

Prilagodljiva namestitev

Ta vrata se lahko namestijo na različne lokacije v industrijskem objektu brez omejitev. Ne ovirajo žerjavov, viličarjev, kablov ali oken, kar povečuje njihovo prilagodljivost in uporabnost v različnih okoljih. Compact vrata omogočajo ohranjanje neoviranega stropa v prostoru, saj ni potrebe po dodatnih inštalacijah na stropu, kot so vodila in pogoni.

Boljša osvetlitev

Zaradi svojega načina delovanja ne ovirajo razsvetljave na stropu in dnevne svetlobe, kar zagotavlja boljšo osvetlitev prostora, ko so vrata odprta. To je pomembno za ohranjanje varnega in produktivnega delovnega okolja. Compact vrata so opremljena z varnostnimi certifikati, ki zagotavljajo skladnost s standardi in predpisi. To je ključnega pomena za industrijske objekte, kjer je varnost na prvem mestu.

Montaža Compact vrat je enostavna, saj ni potrebno vpenjanje novih inštalacij v zidove ali strop. Poleg tega imajo ta vrata malo gibljivih delov, kar zmanjšuje potrebo po vzdrževanju.

Večja učinkovitost

Ker so Compact vrata enostavna za uporabo, omogočajo hitrejši dostop v objekt in večjo učinkovitost pri pretoku tovora ali delovnih procesih. To je ključnega pomena za industrijske obrate, ki stremijo k večji produktivnosti. Industrijska vrata Compact tako predstavljajo celovito rešitev za industrijske objekte, ki iščejo prostorsko učinkovita in zanesljiva vrata.

Industrijska vrata Compact ponujajo številne možnosti prilagoditve, ki omogočajo, da izberete vrata, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam. Pri izbiri Compact vrat lahko izbirate med različnimi možnostmi zasteklitve, vključno s standardno zasteklitvijo ali posebno obliko po vaši izbiri. 

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh