Naj bo vaš stil edinstven z lesenimi metuljčki

Leseni metuljčki so zadnji hit, trend, ki ga morate imeti, da boste izpadli šik in ekološki. Dopolnite svoj stajling z zelo kreativnimi in naravnimi  leseni metuljčki, ki vas bodo ozaljšali in pritegnili marsikatere poglede ter pozornost, ki si jo zares zaslužite. Iz ameriškega lesa ali slovenske bukve boste lahko namesto toge staromodne kravate izstopali z unikatnim okrasjem iz lesa, ki ima lahko različne vzorce in dodan tekstil v raznih barvah za vse vrste priložnosti. Bodite in, bodite šik. Zraven opremite še drugo polovico z uhani in verižicami, ki bodo v stilu vaše enkratne in neponovljive kravate.

Ali ste se naveličali klasičnih kravat in izgleda kot vsi ostali, bi želeli biti v koraku z modo in novimi ekološkimi smernicami glede mode? Je vaš posle povezan s tem, da morate zbuditi pozornost drugih, potem je metuljček boljša izbira od kravate, pa še inovativen in moden je, ker je narejen in 100 % čistega lesa ameriškega oreha ali slovenske bukve, ki sta trpežna leda ki prinašata tudi srečo.

Leseni metuljčki vas bodo naredili zares posebne in enkratne. Morate jih poskusiti, kajti dokler jih ne vidite za sovjim vratom nad svojimi prsmi, ne boste vedeli, kako zelo vam tak metuljček prestoji. Kar je najbolje je to, da je zelo trajen in ga boste lahko imeli vse življenje. 

Leseni metuljčki so enkratna naložba v vaš stil. Predstavljajte si, kako bi zraven še partnerica, lepa spremljevalka izstopala z modnimi dodatki, ki bodo usklajeni z vašimi. Leseni metuljčki ne bodo osrečili samo vas ampak tudi njo, ki si to zares tudi zasluži in vi to dobro veste. Obema privoščite nekaj zabavnega in naravnega ter kreativnega in odštekanega.

Izberite med mnogimi vzorci in barvami, ki bodo pristajali vaši obleki in čevljem ali pa si omislite kontrast, ki bo totalno zažgal in pustil publiko ali druge ljudi okoli vas brez diha.