Maja Novak z novo knjigo

Knjige so zelo pomemben del našega odraščanja, življenja, razvijanja in napredovanja. Knjige nam prinesejo ogromno snovi za premislek, razpravo in marsikaj se lahko iz njih tudi naučimo in uporabimo za svoje življenje. mnogo je pisateljev in pisateljic, redkokateri pa uspejo in so svetovno znani. Le izjemno kvalitetne knjige dosežejo uspeh, da so poznane in brane po vsem svetu.

Na srečo imamo tudi v Sloveniji nekaj kvalitetnih pisateljev in pisateljic, ki pripomorejo k pravilnemu razvoju slovenskih otrok in k izpopolnjevanju odrasli. Poleg že znanih slovenskih pisateljev, prihajajo tudi novi z res izjemnimi uspešnicami. Tako je pred kratkim Maja Novak napisala in izdala svojo prvo knjigo z naslovom Esenca življenja na poti.

Maja NovakMaja Novak je dekle, ki je pri dvaindvajsetih letih spoznala, da ji življenje doma ne pomeni več veliko, jo ne izpopolnjuje in ne raste duhovno. Na podlagi teh sklepov se je odločila, da bo odšla in da bo postala popotnica. Obiskala je mnogo držav, vse od ZDA do Azije in Nove Zelandije. Raziskala je najbolj skrite kotičke našega planeta, obiskala tiste bolj revne države, pa tudi tiste, kjer milijonarji uživajo na svojih posestvih.

Po tem potovanju je Maja Novak napisala svojo knjigo esenca življenja na poti. V knjigi so opisane najbolj čudovite dežele, ljudje, njihove drugačne kulture, romantična mesta ter okusna hrana. Knjiga vam lahko pomaga, da se opogumiti in dobite vpogled v sebe. Maja Novak je svojo knjigo opremila še s posebnimi recepti za jedi in napitke v vsakem poglavju v knjigi.

Odpravite se tudi vi na čudovito popotovanje in raziskovanje po svetu z Majo Novak in njeno knjigo. Več o knjigi in o doživetjih ob branju si lahko preberete na spletni strani www.tomazgorec.si.