Modna otroška očala

Optika Moj Optik, ki se nahaja v Ljubljani je specializirana za otroška očala za vsakega našega otroka.  V tej optiki so že od vsega začetka usmerjeni k najvišji kakovosti še posebej ko se gre za otroška očala. Za otroke je ključno, da so otroška očala izdelana natančno da so očalna stekla kakovostna ter trdna nasploh. Optika Moj optik ima v svoji ponudbi zelo veliko izbiro okvirjev za otroška očala, tako za mlajše kot tudi za starejše otroke. Je ena izmed prvih optik nasploh v Sloveniji, kjer stranke lahko opravijo pregled vida z priznanim mednarodnim optometristom. 

otroška očala

Na njihovi spletni strani se lahko prav tako naročite na pregled prek online obrazca. Pregled vida za otroška očala opravljajo vsak petek. Dober ter oster vid je zelo pomemben za otrokov razvoj. V primeru, da pri otroku težave z vidom prepoznamo dovolj zgodaj imamo veliko več možnosti za odpravo teh napak. Na pregled in očala vam nudijo 100% garancijo, obenem pa vam zagotavljajo, da sta izmerjena dioptrija in zenična razdalja točni kot švicarska ura, otroška očala pa brezhibno izdelana. 

Da imajo široko izbiro okvirjev je ključnega pomena za otroke, saj si nekateri želijo bolj barvastih okvirjev,nekateri otroci večje ali manjše okvirje, spet tretji čisto drugačne. Pomembno je upoštevati otrokovo željo, da se bo na to novost kar najhitreje privadil in da mu bo udobno med vrstniki. Stekla za otroška očala morajo biti iz organski materialov,da se otrok z njimi ne poškoduje obenem morajo biti tudi prožna ter imeti dober nanos na stekla da se ne pozna vsaka praska-saj veste otroci še ne znajo skrbeti za stvari tako kot odrasli. Pri optiki Moj optik vam bodo strokovnjaki z veseljem pomagali pri pravilni izbiri očal. 

Otroci tudi zelo veliko časa preživijo na prostem, zato je tudi zelo pomembna UV zaščita stekel sončnih otroških očal. Tako otroku prihranimo marsikatero skrb, ki bi jih pestila ko odrastejo.