Odprava celulita na učinkovit način

Ena izmed najpogostejših nadlog sodobnih žensk je celulit. Ta težava muči skoraj 90% žensk, vzrok tega pa je nezdrav način življenja in prehrane, velik vpliv pa ima tudi genetska zasnova. Vendar pa je rešitev zelo preprosta. Odprava celulita je danes poseg, ki je povsem rutinski, varen in sprejemljiv. S pomočjo takega posega bo vaše telo spet lepo, čvrsto in zapeljivo, vi pa boste samozavestni in zadovoljni.

Odstranjevanje celulita je danes povsem preprosto. Odprava celulita zahteva več različnih načinov, najpogostejši pa so infrardeča svetloba in radio frekvenčna energija, vakuum in masaža. V Estetiki Medart uporabljamo vse te načine za optimalno izvajanje odstranjevanja. Vsi ti posegi so povsem neboleči, neinvazivni in povsem varni.

Vaša odločitev za odprava celulita ne bi smela biti pretežka. Pa vendar vam bodo pri nas strokovnjaki svetovali povsem individualno in skupaj boste izbrali poseg, ki bo najbolj primeren za vas in vaše telo. Skupaj se bomo dogovorili, na kakšen način bomo poseg izvedli in vodili vas bomo skozi vse faze postopka. Odprava celulita je dan danes resnično povsem rutinski poseg in ne zahteva hospitalizacije ali daljše odsotnosti od doma ali delovnega mesta. Tovrsten poseg ne zahteva kakršne koli spremembe življenjskega sloga, zato vam omogoča, da še naprej živite svoje življenje, tako kot do sedaj.

Vam bodo pa naši strokovnjaki pri razmisleku za odprava celulita vsekakor pomagali in vam stali ob strani ter vam s svojimi nasveti pomagali, da boste s posegom in s svojim telesom čim bolj zadovoljni. Če boste želeli, vam bodo naši strokovnjaki svetovali tudi glede zdrave prehrane in gibanja ter vas naučili vaj, s katerimi boste svoje telo še naprej obdržali v vrhunski formi.

Obiščite našo ambulanto in prepričajte se, da vam res lahko pomagamo in da boste po takem posegu še bolj zdravi, srečni in zadovoljni. Naši strokovnjaki vas pričakujejo.