Oprema za dom na enem mestu

Ali prenavljate stanovanje? Se morda selite v novo stavovanje ali stanovanjsko hišo? V kolikor je vaš odgovor da in potrebujete nove kuhinjske aparate, klimatsko napravo, ogrevalni sistem, čistilno napravo ali pa karkoli za urejanje vrta, se obrnite na spletno trgovino emundia.si, kjer dobite vse na enem mestu.

dom

Zagotovo vsak, ki se seli ali pa le opremlja dom si želi imeti kar se da malo sitnosti z vso opremo. Ko opremljamo dom je pomembno, da izbiramo kvalitetne stvari in da se lahko zanesemo na dobavitelja, ki smo ga izbrali. Dom je navsezadnje le okolje v katerem bomo preživeli preostanek življenja in si vsi želimo v njem počutiti se dobro. Dom je zagotovo prijetnejši, če ga opremimo z stvarmi, ki so nam všeč in ki smo jih sami izbrali, ter nam posledično tudi dobro služijo.

Trgovina eMundia ima široko izbiro vseh možnih pripomočkov in naprav za vsak dom. Tu lahko najdete razne čistilne naprave, zbiralnike vode, peči, štedilnike, kamine in kaminske vložke, klimatske naprave, žare, montažni material, ventilatorje, pohištvo, razne gospodinjske aparate in še bi lahko naštevali. V kolikor se odločite za nakup v eMundii lahko za več informacij obiščete njihovo spletno stran ali pa jih pokličete na telefonsko številko, katero tudi najdete na spletni strani. V Sloveniji imajo več poslovalnic in sicer jih najdemo v Ajdovščini, Novi Gorici in Grosupljem. Če naročite artikle pri trgovni eMundia se njihova dostavna služna potrudi, da vam v najkrajšem možnem času to tudi dostavi, v primeru, da niste zadovoljni z izbranimi izdelki pa vam nudi 30 dnevno garancijo na vaše zadovoljstvo. Če niste zadovoljni in v tidesetih dneh od nakupa srtikel vrnete vam denar tudi vrnejo. Vse kar morate v tem primeru storiti je, da jih po dveh tednih po nakupu obvestite nato pa ga v roku nadaljnih štirinajstih dni pripeljete ali pošljete nazaj.