Katera oprema za kampiranje je obvezna za udobje

Kamp oprema naj bo tako izbrana, da vam dobro služi, za odeje poglejte na www.camp-ing.si ter vse o kampiranju in ostalih rekvizitih poiščite na spletni strani. V oddelku kamp oprema najdete različne izdelke in oddelke z opremo za kampiranje. V ponudbi je avto oprema, dodatne palice in kline ter ostala oprema za postavitev šotora ali predprostora. Ne spreglejte outdoor opreme, kot so različne blazine in podloge, hladilne torbe, spalne vreče. V oddelku elektrika so vam na voljo adapterji, podaljški, 12V naprave ter vse kar se električnega potrebuje za kampiranje. Ponujajo kamp opremo Brunner, Con.ver, Umefa, Glamp in druge priznane evropske znamke. V primeru, da določene kamp opreme ni na zalogi v našem skladišču, se jo dobavi v najkrajšem možnem času.

Kamp oprema
Obiščite njihov razstavni salon in trgovino v Domžalah, kjer se boste lahko sami prepričali o kakovosti in izgledu izdelkov, ki jih vidite med brskanjem po njihovi spletni trgovini. V razstavnem salonu si oglejte izdelke, ki jih imajo v ponudbi, na 400 kvadratnih metrih so razstavljeni predprostori Evropa, Ambient, Ljubljana ter še drugih evropskih proizvajalcev. Kamp omarice, omare za kuhanje, ležalniki, stoli, kamp postelje in ostala kamp oprema so na ogled v njihovih prostorih. Izberite pravi vzorec melaminskega servisa, primerjajte jih med seboj, in se odločite za tistega, ki vam bo najbolj všeč. Razstavni salon in trgovina se nahajata v bližini glavne magistralne ceste Ljubljana – Maribor.
Servisirajo predprostore in šotore naših in tujih proizvajalcev. Pri servisu pregledajo celoten predprostor in ga strokovno popravijo. Prešijejo preparele šive, ki jih je uničilo sonce, veter ali vročina. Strešne šive še prevarijo, da preprečijo zamakanje in jih zatesnijo. Če želite vrata predprostora prestaviti iz desne na levo, se obrnite na njih, saj poskrbijo za vsako vašo željo kar se tiče dodelav. Servisirajo taborniške in skavtske šotore vseh proizvajalcev. Prav tako vam izdelajo nove taborniške šotore iz kvalitetnih platen. Zamenjajo vam tudi pokvarjene zadrge in strgane, ter preparele folije in mreže.
Po meri vam izdelajo tudi senčnik za vaš predprostor, ki sta med seboj povezana z zadrgo. Vsekakor ne smete pozabiti ključnih predmetov za kampiranje, zato vprašajte za nasvet, kaj vse vam bi lahko prišli prav v divjini ali obljudenem kampu zato, da vam bo dobo. Predvsem vse za jest in pit, pa luči, mreže proti komarjem in nekaj čudovito vzdušje.