Ste že slišali za les alu okna?

Ste morda v fazi zamenjave oken, pa ne veste katere bi kupili, da bi imeli čim več let mir pred tem? Na spletni strani gasper.si/les-alu-okna si lahko preberete več o inovativni rešitvi les alu okna. To so lesena okna z aluminijasto zunanjo oblogo in veljajo kot najbolj vzdržljiva okna. Na notranji strani so prijazna in topla, na zunaj pa vzdržljiva in močna. Prav tako lahko videz notranje strani prilagodite notranji opremi, za zunanji videz pa se lahko poskrbi tako, da se videz les alu okna prilagodi fasadi.

les alu okna

Ponujajo različne oblike in modele les alu okna, prav za vsakogar se najde nekaj. Prav v podjetju Gašper vseskozi izumljajo nove oblike oken, ter veliko delajo na kvaliteti le teh. Značilnosti za les alu okna so da ima aluminijasta maska nevidne varjene vogalne spoje na zunanji strani okna, se ponašajo z maksimalno toplotno in zvočno izolativnosti ter seveda tudi varnosti. Pri podjetju poskrbijo tudi za ekološko zaščito lesa in ponujajo možnost 10 letne garancije. Tovrstna okna imajo večjo stabilnost konstrukcije kot nekoč, to pa omogoča večslojno lepljen les, prav tako imate možnost izbire različnih odtenkov barv na zunanji in tudi notranji strani. Dodajo jim trajno elastičen kit na notranji in tudi zunanji strani, material je pa obstojen, les alu okna so modernega videza in vsebujejo samo materiale, ki so naravi in človeku prijazni.

Podjetje Gašper je družinsko podjetje, ki se z obdelavo lesa ukvarja že več kot 45 let. Poleg oken izdelujejo tudi vrata in to iz skrbno izbranega lesa, ki je zelo kakovosten, pripeljan iz Pohorja in avtohtonih območij različnih delov sveta. Imajo pridobljene vse potrebne evropske certifikate in večino svojih produktov izvozi v tujino, večinoma v nemško govoreče države ter na območja nekdanje Jugoslavije. So torej vrhunski proizvajalci zato se lahko brez skrbi odločite za les alu okna.