Telegrami so zakon!

Vsak človek ima v življenju dobre in slabe trenutke. Pa pozabimo slabe in se osredotočimo na dobre. Vsak hoče srečo deliti z drugimi ljudmi zakaj nebi ti delil s telegramom. Telegram po meri je na voljo na telegram-uau.si. Izberi telegram in ga pošlji osebi s katero bi rad delil svojo srečo.

telegram

Telegram je edinstven način nekomu pokazati, da mu želiš srečo, ljubezen, mir itd. Telegrami so za vse, ki hočejo človeku nekaj sporočiti pa ne vidijo v živo. Telegrami so verjetno najbolj osebno dopisovanje do sedaj. Je nekdo, ki ga imaš rad v bolnišnici? Pošlji mu telegram in mu zaželi veliko sreče pri okrevanje. Je morda nekdo dobil otroka? Pošlji mu telegram in mu vošči obilo sreče v nadljnem življenju ali pa ima nekdo rojstni dan, zaželi mu vse dobro in srečo. Človek, ki dobi telegram ga bo vedno vesel. Velikokrat so ljudje dobili nasmešek na obraz in solzne oči, ko so jim pošiljali telegrame ob rojstvu otroka.

Telegram ima 5 vrstic in 18 znakov, ki čakajo na vas, da jih boste zapolnili. Na izbiro imate velike črke in številke ter nekaj znakov. Če hočete nekoga res presenetiti mu pošljite velikanskim telegramom, ki bo pritegnil največ pozornosti. Napišite besedilo in nam ga pošljite. Pregledali ga bomo in ga smiselno postavili na telegram. Odločite se lahko za ročni zapis ali tiskani. Izbira je vaša. Ročni zapis pride še lepše do izraza saj bo vsak mislil, da je ročno izdelan. Nato je telegram poslan prejemniku le tega.

Niste prepričani glede naročila? Pokličite nas na telefonsko številko 031-380-352 ali nam pošljite elektronsko sporočilo na  info@telegram-uau.si. Naša pisarna se nahaja na Babnem polju  12, 1386  Stari trg pri Ložu. Všečkajte nas na facebooku in spremljajte naše redne objave. Telegrami UAU velik vtis za vsako priložnost!