Več prostora, manjša poraba vode in čudovit dizajn novega pomivalnega stroja

Živeti brez pomivalnega stroja je v tem hitrem tempu življenja skorajda nemogoče. Če pa želite izvedeti več o tem izdelku, lahko kliknete na povezavo https://www.miele.si/gospodinjski/pomivalni-stroji-1529.htm in prišli boste prav do tega, kar želite. Čez dan se umaže ogromno posode, kar nam bi vzelo precej časa, če bi vse želeli pomiti na roke. Še posebej, če ne živimo sami, ampak si dom delimo z veččlansko družino. A tudi vsak pomivalni stroj ni dober, saj nam lahko precej uniči določene kose posode in naredi več škode kot koristi.

pomivalni stroj z avtomatskim doziranjem

A ne pomivalni stroj z avtomatskim doziranjem AutoDos, s kartušo PowerDisk. S tem pomivalnim strojem, Miele obljublja neznano svobodo pri pomivalnih strojih. Pomivalne stroje in njihov ekskluzivni granulat so razvili kot natančno usklajen sistem. Granulat se avtomatsko dozira glede na izbrani program – v točno določeni količini, ki je potrebna, in v optimalnem trenutku.

Pomivalni stroji nove generacije nam nudijo maksimalno svobodo upravljanja. Uporabljamo lahko avtomatsko doziranje AutoDos z integrirano kartušo PowerDisk ali pa na klasičen način doziramo tablete ali praškasto sredstvo v dozirni predal. Tako je odločitev o uporabi pomivalnega sredstva povsem naša in zavisi od tega, kaj imamo pri roki. V večini drugih strojev je potrebno pri vsakem pomivanju uporabiti pomivalno sredstvo. Tukaj to ni potrebno, saj ga lahko uporabimo le enkrat mesečno, saj inovativni sistem doziranja vsebuje dovolj granulata za povprečno 20 postopkov pomivanja.

Je pomivalni stroj poln in bi na vsak način radi pomili posodo, vendar ne veste, kdaj boste doma? S funkcijo AutoStart lahko naredimo enkratno nastavitev, nato pa bo pomivalni stroj pomival ob točno določeni uri želenega dne. Naše vsakdanje življenje bo tako postalo enostavnejše, mi pa bomo lahko uživali v edinstvenem udobju.

Pomivalni stroj z avtomatskim doziranjem vsebuje tudi kratek program pomivanja, kar pomeni, da lahko samo v 58 minutah pričakujemo popolnoma čisto posodo, Knock2Open tehnologija pa poskrbi, da se bo vključil tudi v moderno kuhinjo brez ročajev in se avtomatsko odpre, ko nanj samo potrkamo. Vam vedno zmanjkuje prostora za posodo? Ta stroj je velikosti XXL, kar pomeni, da ima veliko komoro, je visok 85 cm in nam nudi še več prostora v zgornji košari.

In ker ne moremo več brez povezanosti, se tudi preko WiFiConn@ct lahko povežemo in prikličemo status ter upravljamo s strojem. Če želimo varčevati z vodo pa je ta stroj vsekakor več kot primeren za nas, saj v programu Avtomatski porabi le do 6 litrov vode, kar je precej manj kot polnjenje pomivalnega korita.