Visoka odškodnina za nastalo škodo je naš glavni cilj

Vam pripada odškodnina? Niste povsem prepričani? Kontaktirajte nas še danes ter se prepričajte. Nudimo vam pravno svetovanje ter oris vaših najboljših možnosti. Pridobivanje najvišjega zneska odškodnine je naš glavni cilj, zato se prepustite rokam naših izkušenih pravnikov. Za več informacij poiščite na spletu odškodnina prometna nesreča.

Kdo smo? Smo podjetje z več kot 15-letnimi izkušnjami. Z več kot 3000 rešenimi primeri na leto,  smo največje odškodninsko podjetje na slovenskih tleh. Ker se ukvarjamo z izredno odgovorno panogo, zaposlujemo izključno pravnike, ki se na svoj posel izredno dobro spoznajo. Ker si želimo zaupanja strank, na izplačilo priznanega zneska odškodnine nudimo garancijo. Zavedamo se, da nesreča ne počiva, zato smo vam za pravno svetovanje na voljo v vsakem trenutku.

odškodnina

Kdaj vam pripada odškodnina? Slednja vam pripada v različnih primerih. Zavedati se je potrebno, da so si tudi primeri, ki na prvi pogled izgledajo identični, lahko pravno popolnoma različni, zato prav vsi potrebujejo posamezno oz. individualno obravnavo. Običajno se odškodnine izplačujejo v primeru prometnih nesreč, poškodb na delovnem mestu in nezgod na javnem ali zasebnem prostoru. Seveda vam odškodnina lahko pripada tudi v drugih primerih – preverite na naši brezplačni številki.

Kako poteka pridobivanje odškodnine? Pridobivanje se razlikuje glede na okoliščine vaše nesreče. V primeru prometne nezgode vam odškodnina pripada na podlagi medicinskih papirjev, ne glede na to, ali ste nezgodo utrpeli kot voznik, pešec, sopotnik, kolesar ali motorist. Če ste se poškodovali na delovnem mestu, je po nesreči zelo pomembno, da ravnate prav. Za uveljavljanje odškodnine bomo v tem primeru potrebovali izpolnjen obrazec s strani delodajalca, izjave prič, poškodbeni list in dokazila o morebitnem bolniškem stažu. V različnih primerih bomo potrebovali še dodatne dokumente. Tudi če ste se poškodovali na cesti, javni prireditvi, postajališču, javnem prevoznem sredstvu ali v tujem stanovanjskem objektu vam pripada ustrezen znesek. Potrebovali boste različna dokazila, kot so kopije poškodbenih listov, izvidov specialistov itd. Nikakor ne pozabite na fotografije kraja dogodka.