LED svetila za varčevanje z energijo

Novodobni trendi gradnje vse bolj stremijo k varovanju okolja, zmanjševanju izpustov ter splošnemu varčevanju z energijo. Če sodobni način gradnje ter rešitve razsvetljave in ogrevanja primerjamo z načini ter rešitvami izpred dvajsetih let, bomo kaj kmalu ugotovili, da je napredek tehnologije nekaj odličnega – nove rešitve nam namreč nudijo veliko več udobja, omogočajo pa tudi popolno avtomatizacijo ter prihranek mnogih stroškov.

Poleg mnogih rešitev, ki jih podjetje Proen nudi našim strankam pri optimizaciji objektov, se nahajajo tudi rešitve sistemov razsvetljave, tako domačih kot industrijskih ter poslovnih. Vrhunsko razsvetljavo nam omogočajo sodobna LED svetila, ki imajo v vsakem oziru nešteto prednosti pred ostalimi vrstami žarnic.

led svetila

LED svetila nam med drugim omogočajo najbolj varno, hkrati pa tudi najvarčnejšo uporabo. So praktično vsestranska, saj jih lahko uporabimo za razsvetljevanje notranjih in zunanjih prostorov vsakega stanovanja, tovarne, skladišča ali stadiona. Zaradi svoje sestave so LED svetila popolnoma ekološka. To lastnost dopolnjuje tudi dolga življenjska doba (tudi do 30 let), saj nam prihrani konstantno menjavo žarnic.

Poleg tega, da se LED sijalke ne razbijejo, se med delovanjem tudi ne segrevajo, kar pomeni, da se je na njih nemogoče opeči. Hkrati je tako možnost vžiga skorajda ničelna – zato brez skrbi, če boste med dopustom pustili luč na hodniku kar prižgano, da bo odganjala nepridiprave.

Ko smo že pri nepovabljenih gostih – LED luči nam lahko pomagajo osvetliti čisto vsak kotiček vaše stavbe. V našem podjetju smo v ta namen razvili ter ustvarili lastno blagovno znamko svetilk Prolux. Primerna je tako za optimizacijo ter urejanje odlične ter varčne javne razsvetljave, dobro pa vam bo služila tudi pri nočnemu varovanju objekta. LED svetila Prolux Radar so še posebej namenjena čim večjim izkoristkom ter prihranku elektrike, saj s svojo polno svetilnostjo zasvetijo šele, ko se jim približamo na nekaj metrov. Sicer so v stanju pripravljenosti, kar pomeni, da svetijo z 10% svoje moči.