Vas zanima najboljša ponudba za upravljanje stavb?

Samo s celostnim pristopom upravljanja stavb lahko pripomoremo k zmanjšanju negativnih učinkov na okolje, ohranimo vrednost nepremičnine in hkrati prihranimo pri mesečnih izdatkih. Zato je za učinkovito upravljanje in vzdrževanje sosesk, večstanovanjskih, poslovno-stanovanjskih in poslovnih stavb, ključnega pomena zaupanja vreden upravnik. Poslanstvo SPL Ljubljana temelji na kakovostnem, preglednem in transparentnem upravljanju stavb. Svoje izjemne storitve nudijo v petih različnih enotah po Sloveniji: Ljubljana, Domžale – Kamnik, Litija, Novo mesto in Ribnica – Kočevje.

SPL Ljubljana z več kot 50 letno tradicijo navdušuje svoje stranke s celovitim in kakovostnim upravljanjem stavb po konkurenčni ceni. Nudijo od administrativnih, tehnično-strokovnih, finančno-računovodskih in pravno-premoženjskih storitev. Se pravi njihova ponudba zajema vse in še več. Namesto vas vodi evidence, knjiži prejete račune in terjatve, koordinira, spremlja odločitve lastnikov nepremičnin in občasno tudi nastopi kot moderator pri morebitnih konfliktih, ponuja različne rešitve za sanacijo raznih problemov, izdeluje načrte vzdrževanja stavb, odpravlja napake, izdeluje finančna poročila, hkrati nudi pravno pomoč, zastopa lastnike v sodnih in upravnih zadevah, svetuje v zvezi z upravljanjem stavb in zgradb ter vam je na razpolago 24 ur na dan, preko svoje dežurne službe Halo SPL 24-urna asistenca z brezplačnimi intervencijami.

Ključno je, da se zavedamo, da večino svojega časa, hočemo ali nočemo, preživimo v zaprtih prostorih. Naše življenje se tako vrti okoli štirih sten. Posledično si moramo bivanje v njih narediti kar se da udobno in varno. Zagotovo se poleg vseh dnevnih obveznosti, ne želite ukvarjati še z morebitnimi vzdrževalnimi deli in z odpravljanjem napak po stavbi. Hkrati si zagotovo želite, da je stavba v kateri prebivate oziroma delate v brezhibnem stanju, da vas ne ogroža in da vsi njeni elementi delujejo brezhibno. Zato upravljanje stavb prepustite izkušeni, strokovni ekipi, ki bo s svojim strokovnim znanjem in ažurnostjo, na mesto vas v čim krajšem možnem času poskrbela za vse težave in probleme ter vam strokovno svetovala, medtem ko boste vi lahko brezskrbno uživali v zavetju svojega doma.